• Gratis brev levering (Sporbar fragt fra 19 Dkr)
  • Du har altid 90 dages returret
  • Hurtige leveringer

 Gratis brev levering!

 90 dages åbent køb

1. Generelt.

Vi på Lowwi AB vil gerne have, at du skal føle dig tryg, når du giver dine personlige oplysninger til os. Denne privatlivspolitik forklarer hvordan vi indsamler, anvender, udelader og lagrer din personlige oplevelser, samt hvordan vi i øvrigt sikrer, at dine personlige oplysninger behandles i henhold til gældende lov. Det er vigtigt for os, at du læser og forstår denne privatlivspolitik, og følger dig tryg med, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

2. Hvem er ansvarlig for personlige oplysninger?

2.1 Lowwi AB, med org. nr 556881-9238 og postadresse Gränsbovägen 4, 15242, Södertälje (i denne privatlivspolitik kaldet ”Lowwi”) er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, når Lowwi tilbyder og markedsfører produkter og tjenester samt ved øvrige kontakt med Lowwi, såsom besøg på vores webshop eller servicehåndtering via e-mail eller telefon. Som ansvarlig for personlige oplysninger er det Lowwis ansvar at sørge for, at din oplysninger håndteres på en korrekt og sikker måde i henhold til gældende lovgivning.

3. Hvilke personlige oplysninger behandler vi og hvilke behandler vi ikke?

Lowwi indsamler og behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig som kunde eller potentiel kunde i forbindelse med at du gennemfører køb, og anvender vores tjenester, og at vi markedsfører og sælger vores produkter og tjenester.

  • Ordreinformation såsom ordrenummer, bestilte produkter eller tjenester, ordredato, pris, rabat og købshistorik.
     
  • Kontaktoplysninger såsom navn, titel og attestrettighed, e-mailadresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og telefonnummer.
     
  • Betalingsoplysninger såsom betalingsmetode, transaktionstidspunkt, beløb, IP-adresse og betalingshistorik.
     
  • Brugergenereret data om din interaktion med Lowwis markedskommunikation og hjemmesider, såsom IP-adresse, enhedsinformation (teknisk information om computer, mobiltelefon og andre enheder, som du anvender, for eksempel browserindstillinger, tidszone, operativt system), pladsinformation, svar på spørgeskemaer samt klik- og besøgshistorik, som blandt andet viser hvilke af vores varer eller tilbud, du har været interesseret i, hvordan du interagerer med vores nyhedsbrev, samt resultater fra vores kundetilfreds- og markedsføringsundersøgelser.
     
  • Korrespondance og anden information om support såsom lydoptagelser af samtaler, noter og e-mails ved kontakt med kundeservice.
     
  • Om du har ret til at bruge forskellige tilbud eller rabatter gennem medlemskab i forskellige forbund eller organisationer som har forhandlet en aftale til sine medlemmer med Lowwi.
     
  • Oplysninger hentede i konkurrencer samt tilmelding eller andre markedsføringsformål.
     
  • Vi gemmer også i nogle tilfælde cvr.nr, når du handler som virksomhed. Disse gemmes, når I anvender vores kasse specielt til kommuner, offentlige instanser eller virksomheder. Dette er for, at vi kan udarbejde en faktura på jeres køb.

4. Hvilke kilder indsamler vi oplysninger på som kunde fra?

Vi gemmer IKKE cpr. nr., kortnummer, bankkontonummer eller lignende som forbruger. Disse gemmes af vores fakturapartner Klarna. For spørgsmål om dette og hvordan disse oplysninger behandles kontakt venligst Klarna.

4.1 Lowwi indsamler dine personoplysninger direkte fra dig, når du gennemfører en bestilling, besøger Lowwis hjemmeside, klikker på links i digital markedsføringskommunikation, som vi har sendt til dig, er i kontakt med vores kundetjeneste, og når du på en anden måde har du kontakt med Lowwi, og efterlader personlige oplysninger. Information indsamles i disse tilfælde for at du skal kunne indgå aftale med Lowwi, og for at Lowwi skal kunne tilbyde sin produkter og tjenester til dig.

4.2 Hvis du er indehaver af en konto samler Lowwi også din personlige oplysninger om dig ved registrering af kontoen, samt i tiden hvor du er kontoindehaver, for eksempel din købshistorik, dine besøg på Lowwis hjemmeside, dine kundeindstillinger for at tage imod markedsføringskommunikation, og hvilke tilbud du har været interesseret i, når du har besøgt vores hjemmeside, samt læst eller klikket på links i vores digitale meddelelser.

4.3 Udover de oplysninger som Lowwi indsamler fra dig, kan vi også samle fra andre, dvs. fra tredjepart. Vi henter information fra offentlige registrer vi tredjepartstjenester til adresseopdateringer, for eksempel Ratsit, for at kontrollere at vi har de rette kontaktoplysninger til dig. Vi henter oplysninger om kreditvurdering fra kreditvurderingsinstitut, oplysningsvirksomheder eller banker, for eksempel UC.

4.4 Lowwi indsamler også visse personlige oplysninger via cookies, som registrerer hvordan du bruger hjemmesiden, og dermed hvilket indhold du foretrækker.

5. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger?

Lowwi indsamler og håndterer oplysninger om dig til forskellige formål. Disse formål sætter de ydre rammer for hvad vi anvender dine personoplysninger til. Nedenfor forklarer vi formål med vores behandling og giver eksempler på hvilke behandlingsaktiviteter, der er med de respektive formål. Observer at visse af dine personlige oplysninger kan bruges til flere formål.

a) Håndtere bestillinger og køb

Behandling af personlige oplysninger til dette formål omfatter aktiviteter til blandt andet at identificere dig og sende ordrebekræftelse, leverer bestillinger, advisere om levering samt håndtere reklamations- og garantiformål til købte produkter.

Den indsamling af oplysninger vi foretager for at kunne håndtere dine bestillinger og køb er nødvendige for at vi kan fuldføre vores opgaver i henhold til købsvilkår. Hvis du ikke deler oplysningerne kan vi ikke fuldføre vores opgave, og i så fald kan vi nægte dig bestillingen eller købet.

b) Tilbud og håndtering af konto

Personoplysninger behandler vi til dette formål for at for eksempel give dig indlogning til kontoen, sikre din identitet, skabe dine egne personlige sider, opretholde rigtige kontaktoplysninger, håndtere dine indstillinger til marketing og personlig tilpassede tilbud, gøre det nemmere i vores webshop med allerede registrerede oplysninger og gemte digitale indkøbskurve, gøre det nemmere at håndtere henvendelser og reklamationer samt gøre det muligt for dig at følge din ordre- og betalingshistorik.

Hos Lowwi vil vi gerne have, at du skal få den bedst mulige oplevelser, når du besøger vores hjemmeside, og når vi kommunikerer med dig. Derfor behandler vi personlige oplysninger til dette formål, så vi kan forbedre din brugeroplevelser med formålet at skabe, tilbyde og give dig personligt tilpasset indhold i kommunikation og markedsføring via post, e-mail, sms/mms og telefon med individuelle fordele og tilbud, anbefalinger og anden information, som vi tror på er relevant for dig, samt påminde dig om fyldte, digitale indkøbskurv. For at muliggøre dette udføres analyser på de oplysninger Lowwi indsamler, såsom by, ordrehistorik og brugergenereret data.

c) Gemme tilpasset information, fordele og tilbud, samt give en personlig oplevelse af vores webbutik til dig, som har en konto

Indsamlingen af oplysninger som vi gør med det formål er nødvendig for at vi kan fuldføre vores forretning i henhold til disse vilkår. Hvis oplysningerne ikke afgives kan købet ikke fuldføres, og vi skal i så fald begrænse visse fordele, og andre fordele knyttet til din konto.

d) Aflever information om og markedsføring af produkter og tjenester

Vi behandler personoplysninger til dette formål for at informere dig og markedsføre de produkter og tilbud som Lowwi, visse anbefalinger, påminde om digitale varekurve samt invitere til konkurrencer og markedsførings- og kundetilfredshedsundersøgelser på post, e-mail, sms/mms og telefon.

e) Gennemføre og håndtere deltagelse i konkurrencer og andre markedsføringsformål

Behandlingen af personlige oplysninger til dette formål omfatter anordninger til for eksempel at identificere deltagere, kommunikere med deltagere i en konkurrence, samt udvælge vindere og formidle præmier, kontrollere deltageres alder samt kommunikerer med deltagere inden og efter et event (såsom bekræftelser på tilmeldinger, påmindelser og analyse). Bemærk, at information om, at du har deltaget i events omfattes af kategorien brugergenereret data, som behandles til andre formål.

f) Håndtere henvendelser der kommer til Lowwis supportfunktioner

Behandling af personoplysninger til dette formål omfatter Lowwis aktiviteter til at for eksempel kommunikere, sikre kundens identitet, udrede klage- og supportsager, besvar spørgsmål, som kommer ind til kundeservice eller andre supportfunktioner via e-mail, telefon eller digitale kanaler, rette forkerte oplysninger, give teknisk support og tage hånd om kundeforholdet.

g) Fuldføre retslige forpligtelser som kræves af Lowwi

h) Forhindre misbrug samt forhindre, forebygge og udredning af lovovertrædelser inden for rammen af vores virksomhed

Behandling af personoplysninger til dette formål sker blandt andet for at forhindre misbrug af kontoen, samt forebygge og udrede mistanke om tyveri og bedrageri. Når du vil betale for varer på fakturaen gennemfører vi derfor en bedragerikontrol, hvor vi analyserer hvilke produkter du vil købe, leveringsadresse, værdien af produkterne, m.m. Vi registrerer handlingsmønstre, der ofte forekommer i forbindelse med bedrageri og derefter gennemføres en manuel prøve for at undersøge risikoen for at de kan være spørgsmål om et bedrageriforsøg. Mistænkte ulovligheder og forsøg på ulovligheder kan blive politianmeldt.

Personoplysninger behandles til dette formål for at Lowwi kan opfylde lovkrav, domme eller myndighedsbeslutninger. Eksempler på sådanne krav er produktansvar og produktsikkerhed, såsom at hente kommunikation og information om produktadvarsler og produkttilbagekaldelse (for eksempel ved en defekt eller sundhedsfarligt produkt) og forpligtelser at gemme vis information i henhold til bogføringsloven, som kan henføres til en enkelt individ. Hvis oplysningerne Lowwi indsamler indenfor rammen til dette formål ikke oplyses, kan vores retslige forpligtelser ikke fuldføres, og vi kan i så fald nægte dig bestillingen, købet eller den aktivitet som giver ophav til vores retslige forpligtelser.

i) Vurdere, udvikle og forbedre Lowwis tjenester, produkter og system for vores kunder generelt

Behandling af personoplysninger til dette formål omfatter aktiviteter til blandt andet at gøre vores webshop og andre tjenester mere brugervenlige, udvikle og løfte digitale funktion frem, forbedre vores kundetilbud (for eksempel udvikling af tjenester og produkter), tage udgangspunkt i formålet at forbedre vare- og logistikprocessen (for eksempel for at kunne forudse indkøb, lager og leveringer), udvikle og forbedre virksomhedens sortiment og ressourceaktivitet samt forbedre vores IT-systems sikkerhed, bruge statistik til markeds- og kundeanalyser samt forretningsopfølgning samt virksomheds- og metodeudvikling relateret til bestillinger og køb, automatisk arkiverer data som senere kan granskes af sikkerhedsmæssige årsager og give kunderne mulighed for at påvirke det sortiment som Lowwi tilbyder. For at kunne opfylde dette formål udfører Lowwi generelle analyser i sammenlagt form, dvs. ikke på individniveau, til blandt andet klik- og besøgsopførsel, enhedsinformation, ordrehistorik, betalingshistorik, geografisk by og nogle kunders feedback.

6. Hvilke er de lovlige grunde for vores behandling af dine personoplysninger?

For at Lowwi skal have ret til at indsamle og behandle dine personlige oplysninger, skal der findes en lovlig grund til hvert formål som oplysninger bruges til. De lovlige grunde som vi baserer vores behandling på er beskrevet i dette afsnit. Bemærk at flere lovlige grunde kan være gældende for samme behandling.

a) Retslig forpligtelse

Denne grund indebærer at vores behandling er nødvendig for at fuldføre en retslig forpligtelse, som kræves af Lowwi, eksempelvis at dokumentere betalingsoplysninger for at opfylde kravene til bogføringsloven.

b) Aftaleforpligtelser

Denne grund indebærer, at behandlingen er nødvendig for at fuldføre en aftale med dig som kunde, eller for at indgå en aftale på et senere tidspunkt. Til dig som er indehaver af en konto, har du indgået en aftale med Lowwi, der sætter rammerne for hvilken behandling der kan forekommer af dine personoplysninger for at tilbyde, håndtere og administrere forpligtelser i henhold til Lowwis købsvilkår. Det kan for eksempel være nødvendigt at Lowwi registrerer dine kontaktoplysninger, så vi kan fuldføre vores forpligtelse om at levere produktet.

Denne grund indebærer, at vores behandling baseres på en såkaldt interesseafvejning af berettiget interesse. Med dette menes, at behandlingen sker fordi Lowwi bedømmer, at vi har berettigede interesser i af behandle dine personoplysninger, som vejere tungere end din interesse i ikke at få dine personoplysninger behandlet. På denne måde behandler vi blandt andet dine personoplysninger for at forhindre misbrug af kontoen, samt forhindre, forebygge og udrede ulovligheder indenfor rammen af vores virksomhed. Hvis vi bedømmer et lovbrud eller forsøg på lovbrud er begået, og vi politianmelder, vil Lowwi også fortsætte med at behandle dine personoplysninger, så vi kan fastslå, forsvare eller gøre gældende retslige tiltag.

c) Berettiget interesse

7. Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

7.1 Lowwi gemmer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at fuldføre de formål som oplysningerne behandles for. Hvor lang oplysningerne gemmes kommer an på hvilke formål oplysningerne behandles for. Derudover kan Lowwi gemme oplysningerne længere, hvis der er behov for det for at fastslå, forsvare eller gøre gældende retslige tiltag, for eksempel om der pågår en tvist, eller om der er blevet foretaget en politianmeldelse. Vi gennemfører regelmæssigt udtynding, og fjerner personoplysninger, der ikke længere er nødvendige.

7.2 Lowi gemmer personoplysninger koblede til din konto, så længe du er aktiv ved at interagere med Lowwi på forskellige måder. Hvis du har været inaktiv i visse perioder, vil kontoen automatisk blive slettet, og de personoplysninger, som vi har indsamlet og behandlet for at tilbyde kontoen og tjenesterne koblede til kontoen, bliver slettet.

8. Oversigt over vores persondatabehandling

Nedenfor har vi lavet en overskuelig samling af vores behandling af personoplysninger for at tydeliggøre hvilke kategorier af personoplysninger, vi behandler til vores forskellige formål, hvilken retslig grund, der ligger til grund for vores behandling, og hvor længe vi gemmer oplysningerne.

Formål

Lovlig grund

Kategorier af personoplysninger

Lagringstid

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb

Aftaleforpligtelser i henhold til Lowwis almene salgsvilkår
  • Kontoinformation
     
  • Kontaktoplysninger, for eksempel navn, postadresse, e-mail
     
  • Ordreinformation
     
  • Finansiel information

Fem år efter at din bestilling er betalt og leveret, eller hvis garantiperioden for købte produkter eller tjenester er længere, efter at den periode er udløbet.

For at tilbyde og håndtere din kontoAftaleforpligtelser i henhold til Vilkår for konto
  • Kontaktoplysninger, for eksempel e-mail

  • Kontoinformation, for eksempel brugernavn og kodeord

  • Ordreinformation såsom ordrehistorik

  • Betalingsoplysninger

  • Brugergenererede data

  • Kundeindstillinger

Så længe du har en konto.
For at efterlade personligt tilpasset information, fordele og tilbud samt give en personligt tilpasset oplevelse af vores webshop til dig som har en kontoAftaleforpligtelser i henhold til Vilkår for konto
  • Kontaktoplysninger

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation såsom ordrehistorik

  • Brugergenererede data såsom klik- og besøgshistorik samt pladsinformation

  • Kundeindstillinger

  • Ansættelse eller medlemskab der berettiger til fordele

Så længe du har en konto.
For at efterlade information om og markedsføre produkter og tjenester

Aftaleforpligtelser i henhold til Vilkår for konto til dig som er kontoindehaver

 

Berettiget interesse for dig som ikke er indehaver af konto

  • Kontaktoplysninger såsom bopæl

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation såsom ordrehistorik

  • Brugergenereret data såsom klik- og besøgshistorik

Så længe du har en konto til dig som er kontoindehaver.

 

Tre år efter at du senest har klikket på et link i vores kommunikation til dig, hvis du ikke er indehaver af en konto.

For at gennemføre og håndtere deltagelse i events, konkurrencer og andre markedsføringsformål

Berettiget interesse

  • Kontaktoplysninger

  • Kontoinformation

  • Oplysninger i konkurrenceindtastninger, registrering og evaluering

Tre år efter, at begivenheden eller konkurrencen er afsluttet.
For at håndtere forespørgsler, der sendes til kundeservice og andre servicefunktionerBerettiget interesse
  • Kontaktoplysninger, for eksempel telefonnummer og e-mailadresse

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation såsom ordrenummer, købte produkter og leveringstidspunkt

  • Betalingsoplysninger såsom betalingsmetode

  • Brugergenerede data

  • Ansættelse eller medlemskab der berettiger til fordele

  • Korrespondance og anden information om supporthenvendelser, såsom teknisk information om kundens udstyr

Fem år efter den seneste kontakt, eller hvis garantiperioden for produktet eller tjenesten som henvendelsen drejer sig om, er længere, efter at den periode er udløbet.

For at fuldgøre retslige forpligtelser såsom krav i bogføringsloven, produktansvar samt beskyttelse af dine personoplysninger i vores systemRetslig forpligtelse
  • Kontaktoplysninger, for eksempel navn og adresse

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation, såsom dato for køb

  • Betalingsoplysninger

  • Korrespondance og anden information om supporthenvendelsen

Så længe vi ifølge gældende lovgivning eller myndighedsbeslutning skal gemme oplysningerne.
For at forhindre misbrug samt forhindre, forebygge og udrede lovbrud indenfor rammen af vores virksomhedBerettiget interesse
  • Kontaktoplysninger, for eksempel navn og telefonnummer

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation, for eksempel bestilte varer

  • Betalingsoplysninger, såsom betalingsmetode

  • Brugergenereret data, for eksempel klik- og besøgshistorik

Til tider udføres nødvendige kontroller. Hvis behandlingen fører til politianmeldelse vil oplysningerne blive gemt, så længe det kræves for at fuldføre anmeldelsen og sikre, forsvare eller leve op til de retslige krav.
For at evaluere, udvikle og forbedre Lowwis tjenester, produkter og systemer for vores kunder genereltBerettiget interesse
  • Kontaktoplysninger, for eksempel bopæl

  • Kontoinformation

  • Ordreinformation

  • Betalingsinformation

  • Brugergenereret data såsom klik- og besøgshistorik samt enhedsinformation

  • Kundeindstillinger

  • Korrespondance og anden information om supporthenvendelse, for eksempel feedback på produkter og tjenester og svartider.

Så længe du har en konto til dig som er kontoindehaver.

 

Fem år efter at du senest har interageret med Lowwi, hvis du ikke er kontoindehaver, for eksempel besøgt vores hjemmeside, logget ind på tidligere konto eller klikket på et link i vores kommunikation til dig.

9. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

9.1 Lowwi kan give din personoplysninger ud til andre virksomheder, for at du kan tage del i tilbuddet, produkter og tjenester. Modtagerne af dine personoplysninger kan enten være personoplysningsmedvirkende til Lowwi, det vil sige virksomheder, der behandler dine oplysninger for vores regning og med vores instruktioner, eller selvstændige personoplysningsansvarlige, det vil sige virksomheder, der er ansvarlige selvstændigt for behandlingen af dine oplysninger, da de har en direkte relation til dig som kunde såsom Klarna.

9.2 Lowwi kan også videregive dine oplysninger til myndigheder, hvis det er nødvendigt for at følge lov, forskrift eller myndighedsbeslutninger eller fordi Lowwi skal kunne fastsætte, forsvare eller gøre gældende retslige krav.

9.3 Alt efter hvilken kontakt du har haft med Lowwi, for eksempel hvis du er indehaver af en konto eller modtager markedsføringskommunikation, kan Lowwi give din personoplysninger til følgende modtagere:

  • Andre virksomheder indenfor Lowwi, der agerer som databehandler til Lowwi, for at vi skal kunne opfylde de forskellige formål, som er angivet i denne politik. De lovlige grundlag for overførslen til vores koncernvirksomhed er den samme, som for vores egen behandling.
  • Virksomheder som leverer information fra folkeregisteret eller andre offentlige registre, for at sikre at vi har de rette kontaktoplysninger til dig, så vi kan håndtere dine bestillinger og køb, samt din konto og tjenesterne koblede til din konto. De oplysninger som videregives er identifikationsnummer og kontaktoplysninger baseret på vores aftaleforpligtelser til dig som lovlig grund.
  • Analyse- og markedsføringsvirksomheder der varetager tjenester såsom automatiserede markedsføringsværktøjer, analyser, kommunikation, print og distribution. Disse modtagere hjælper Lowwi med at analysere dine oplysninger, samt at informere og markedsføre de produkter og tjenester, som Lowwi sælger. De oplysninger som videregives er kontaktoplysninger, kontoinformation, kundeindstillinger, ordreoplysninger og brugergenereret data baseret på berettiget interesse, samt vores aftaleforpligtelser til dig som indehaver af konto af lovlige grunde.
  • Statslige myndigheder, såsom politiet eller skattevæsenet, som vi skal videregive dine personoplysninger til ved lov eller myndighedsbeslutning eller som vi videregiver oplysninger til på grund af mistanke om lovbrud eller forsøg derpå. De kategorier af oplysninger som videregives, er kontaktoplysninger, identifikationsnummer, kontoinformation, ordreinformation, betalingsoplysninger og brugergenereret data baseret på retslig forpligtelse, som kræves af Lowwi, eller for at kunne fastsætte, forsvare eller gøre gældende retslige krav.

9.4 Hvis du har placeret en bestilling eller gennemført et køb fra Lowwi, kan vi desuden videregive din personoplysninger til følgende modtagere inden for rammen for håndtering af dine bestillinger og køb baseret på vores aftaleforpligtelser overfor dig som lovlig grund:

  • Leverandører, producenter, distributører og underleverandører af produkter og tjenester som Lowwi sælger, som blandt andet leverer produkterne og tjenesterne og hjælper os med supporttjenester såsom vedligeholdelse, reparation og kassering af returnerede produkter. Oplysningerne er kontaktoplysninger og ordreoplysninger.
     
  • Logistikvirksomheder og speditører der hjælper os med varetransport, så vi kan levere vores produkter og tjenester til dig. Vi deler kontaktoplysninger og ordreinformation til disse modtagere.

  • Forsikringsselskabet der tilbyder forsikringer for visse af vores produkter og tjenester. Information der deles, når du har valgt at tegne en forsikring er kontaktoplysninger og ordreinformation..

  • Samarbejdspartnere og leverandører af betalingsløsninger, for eksempel kortudbyder, banker, kreditinstitutter og andre finansielle aktører, som sørger for, at du kan gennemføre betalinger og tilbyder dig forskellige finansieringsløsninger. Information der deles er kontaktoplysninger og betalingsoplysninger.

9.5 Lowwi sælger ikke dine personoplysninger til tredje part.

10. Hvor lagrer vi dine personoplysninger?

Lowwi vil først og fremmest håndtere din personoplysninger indenfor EU/EES. Men vi kan også overføre dine personoplysninger til et land udenfor EU/EES, hvis der er behov for at dele dine oplysninger med Lowwis leverandører eller samarbejdspartnere, der findes udenfor eller lagrer personoplysninger i et land udenfor EU/EES. Hvis dine personoplysninger overføres til et land udenfor EU/EES, vil Lowwi sørge for at de foranstaltninger, der kræves for at på lovlig vis overføre personoplysninger ved at sikre dine personoplysninger håndteres sikkert, og med et nødvendigt sikkerhedsniveau, der er sammenligneligt med den beskyttelse der tilbydes indenfor EU/EES, for eksempel ved at lade en aftale indgå med modtageren, som omfatter EU-kommissionens standardaftaleklausuler, eller hvis overførsel sker til USA, ved at modtagere har certificeret sig til at følge principperne i Privacy Shield.

11. Hvilke rettigheder har du som registreret kunde?

11.1 Lowwi tager ansvar for at dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning. I dette afsnit beskrives dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil på din opfordring, eller på eget initiativ, identificere, slette eller tilføje oplysninger, der viser sig at være forkerte, ufuldstændige eller misvisende. Hvis du har spørgsmål til dette eller vil udøve en rettighed, så kontakt venligst os via vores kontaktoplysninger, der fremgår nederst i denne privatlivspolitik.

a) Adgangsret til dine personoplysninger

Vi hos Lowwi vil være åbne med hvordan vi behandler dine personoplysninger. Hvis du vil have indblik i behandlingen af dine oplysninger, har du ret til at begære at få information om behandlingen, inklusive en kopi af dine personoplysninger, der er under behandling, et såkaldt registerudtræk. Dette omfatter information om formål, kategorier af personoplysninger, kategorier af modtagere af personoplysninger, lagringsperiode eler kriterierne for hvordan lagringsperioden fastsættes, information om hvor oplysningerne er indsamlet og forekomsten af automatiserede beslutninger, inklusive information om logikken bagved og betydningen af behandlingen. Bemærk at ved begæring om adgang, kan vi stille krav om flere oplysninger om dig, for at sikre, at vi udleverer oplysninger til den rigtige person, og hvilke oplysninger du ønsker. Registerudtrækket er omkostningsfrit, men ved gentagne forespørgsler har Lowwi ret til at opkræve en administrativ afgift på 100 kr.

b) Ret til rettelse af personoplysninger

Lowwi sørger for at have korrekte og opdaterede personoplysninger. Hvis oplysninger vi har på dig er forkerte har du ret til at begære at de rettes. Du har også ret til at tilføje eventuelt ufuldstændige personoplysninger, for eksempel hvis vi har det rette gadenavn men mangler nummer. På din begæring vil vi så hurtigt som muligt rette de forkerte eller ufuldstændige personoplysninger vi behandler.

c) Ret til sletning af personoplysninger

Vi respekterer at de personoplysninger, som vi behandler er lånte. Du har derfor ret til at begære om, at Lowwi sletter dine oplysninger, når oplysningerne behandles ulovligt, og skal slettes for at opfylde en retslig forpligtelse som Lowwi er omfattet af, om ikke at opbevare oplysninger, der ikke længere er nødvendige til de formål de blev behandlet, eller når du gør indvending mod en interesseafvejning af berettiget interesse som Lowwi har gjort, og der savnes berettiget interesse for Lowwi eller tredje part, som vejer tungere (se afsnit f nedenfor for mere information om retten til indvending). Vi kan dog ikke altid imødegå din begæring, da der kan findes anledninger, der giver os ret til at fortsætte behandlingen, for eksempel hvis personoplysninger behandles for at opfylde en retlig forpligtelse som legal grund (såsom krav i regnskabsloven) eller hvis oplysningerne er nødvendige for at Lowwi skal kunne fastslå, gøre gældende eller forsvare retslige krav.

d) Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få en kopi af de personoplysninger, der vedrører dig i et struktureret format, og i visse tilfælde få oplysningerne overført til en anden personoplysningsansvarlig. Denne ret omfatter dog kun oplysninger, som du selv har givet til Lowwi, og som vi behandler med støtte af samtykke eller aftaleforpligtelse mod dig som lovlig grund.

e) Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at begære, at vores behandling af dine personoplysninger begrænses af visse situationer, hvilket indebærer, at oplysningerne kun må behandles til visse formål. Du kan for eksempel begære begrænsning af fejlagtige oplysninger, når du har begæret rettelse. I den tid som Lowwi udreder oplysningernes korrekthed vil behandlingen af dem begrænses..

f) Ret til at gøre indvendinger mod visse typer af behandling

Når Lowwi behandler dine personlige oplysninger baseret på interesseafvejning af berettiget interesse som legal grund eller til direkte markedsføring, har du ret til at indvende mod vores behandling. Indvending mod Lowwis interesseafvejning kan udføres, når du har personlige årsager som vedrører situationen. Ved en sådan indvending bedømmer Lowwi om vi har berettigede grunde til behandlingen, som vejer tungere end din interesse for at beskytte din integritet. Hvis dette er tilfældes kan Lowwi fortsætte med at behandle dine personoplysninger, på trods af at du har modsat dig behandlingen. Du kan gøre indvending mod direkte markedsføring og analyser, der udføres for direkte markedsføringsformål, uden at oplyse nogen grund. Desuden gives du muligheden for at at indvende mod markedsføring ved hvert enkelte digitale udsendelse. Hvis du indvender mod direkte markedsføringsformål, vil vi ophøre med behandlingen af dine personoplysninger til det formål, samt alle typer af direkte markedsføringsformål, såsom at sende nyhedsbrev og tilbud. Hvis du kun indvender mod personligt tilpassede tilbud, vil markedskommunikationen til dig være generel, da vi har svært ved at vurdere hvilken markedsføring, der er relevant for dig, hvis vi ikke må analysere dine personlige egenskaber.

11.2 Hvis du mener, at vi behandler dine personoplysninger på en forkert måde, er du velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysninger findes længst nede i denne privatlivspolitik. Du har også ret til at sende eventuelle klager angående behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, der er ansvarlig for behandling af personoplysninger i Danmark.

12. Hvordan beskytter vi dine oplysninger?

Du skal altid føle dig tryg, når du giver din personoplysninger til os. Lowwi har derfor vedtaget passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod upassende eller ufrivillige videreformidling, anvendelse, upassende adgang, sletning, ændring eller skade af dine personoplysninger. For eksempel gemmes alle dine kundeoplysninger i en database, som er beskyttet med adgangsbeskyttelse og autorisationsstyring, så kun ansatte indenfor Lowwi kan få adgang til dine oplysninger for at udføre specifikke opgaver.

13. Brug og ændring af integritetspolitik

13.1 Den senest opdaterede version af Lowwis integritetspolitik findes altid på vores hjemmeside. Vores integritetspolitik gælder til enhver tid i den for og til det indhold som er publiceret på hjemmesiden.

13.2 Lowi har ret til, når som helst, at opdatere vores integritetspolitik. Hvis vores integritetspolitik ændres vil den opdaterede politik blive publiceret på Lowwis hjemmesider. Vi kan også informere dig via e-mail, hvis der sker større forandringer af vores integritetspolitik. Hvis du ikke vil acceptere den ændrede politik kan du lukke din konto ved at kontakte kundeservice, se kontaktoplysninger nederst i denne policy.

14. Kontaktoplysninger

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du spørgsmål til denne integritetspolitik eller hvis du vil have mere information om vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis nogle oplysninger skulle være forkerte, og du vil have at vi retter dem.

  • Kontakt venligst kundeservice ved at sende en e-mail til support@skalhuset.dk

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn