• Fri fragt fra 250 DKK
  • Du har altid 90 dages åbent køb
  • Betale med MobilePay

Du har ret til at anvende dig af returretten på produktet/produkterne indenfor 90 dage fra du har modtaget din forsendelse.

For at gøre brug af 90 dages returret gælder følgende:


Produktets indpakning må ikke være åbnet/beskadiget, det gælder også produkter med lukket indpakning, som ikke er plomberet. Er indpakningen åbnet, gælder de 90 dages returret ikke men fortrydelsesretten.

For at gøre brug af returretten skal produktet/produkterne være uåbnede, ubeskadigede samt i samme stand, som da du modtog dem. Hvis indpakningen er åbnet gælder de 90 dages returret ikke, men fortrydelsesretten på 14 dage. Hvis produktet/produkterne er ubrugt/ubrugte sender du produktet/produkterne tilbage til os sammen med dit ordrenummer, du skriver også ”Returret” på den medfølgende plukliste. Har du for eksempel ikke pluklisten med ordrenumre på, sender du en besked med, hvor du skriver ordrenummeret. Du sender forsendelsen til:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Morabergsvägen 8
15242 Södertälje

Husk at du som kunde selv står for fragten. Du kan ikke genanvende returlabel/portoen, hvis du bruger den samme kuvert/pakke, som produktet blev leveret i. Vi anbefaler, at I går til nærmeste postkontor for at få hjælp med den rette frankering til forsendelsens vægt, så du undgår at blive pålagt ekstra udgifter. Vi henter kun sporbare forsendelser fra PostNord, ingen andre transportører. Hvis brevet er frankeret tager vi en afgift på 90 kr. for vores og PostNords omkostninger.

Når vi har modtaget forsendelsen samt den er blevet godkendt, krediterer vi produktet/produkterne. Har du valgt faktura som betalingsmetode, kan du sætte den på pause hos Collector. Når vi har behandlet returneringen, får du en bekræftelse på e-mail. Ved godkendelses sker tilbagebetalingen via Collector, og er tilgængelig inden for 7 arbejdsdage.

Hvis produktet/produkterne er beskadiget, når du modtager dem, beder vi dig kontakte vores kundeservice for hjælp med reklamation.

Bemærk at returretten ikke gælder virksomheder.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn